3 de març del 2009

l'EQUIP BENJAMI ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA EN DERROTAR A LA RIERA PER 1-0

L'equip benjamí de l'escola de futbol de Vimbodí va aconseguir dissabte passat la segona victòria de la lliga en superar per 1-0 a la Riera. D'altra banda, els prebenjamins van sumar una nova victòria a casa contra l'equip de la MD Serra per un ajustat 2-1, mentre que els alevins no van poder superar la Pobla de Mafumet i van empatar a 2.
BENJAMI
EF VIMBODI 1 CF LA RIERA 0
Destacada victòria dels benjamins que van supera, no sense dificultats, els jugadors de la Riera. El partit es va decidir amb un gol de Quique, abans de la mitja part, mentre que la resta de partit va ser dominat clarament pels locals que van demostrar un millor joc. Les quatre parts van de color vimbodinenc però el fet que només es marques un gol, deixava sempre les portes obertes a l'arribada de l'empat. Al final, però victòria local que es deixa en la part alta de la classificació.
Van jugar : Pau, Bernat, Joan, Quique, Francesc, Ernest, Boris, Adrià, Edgar i Ricard.
ALEVI
EF VIMBODÍ 2 C POBLA DE MAFUMET 2
Els alevins continuen fent un bon joc però no acaben de demostrar tot el que poden donar. Dissabte van demostrar ser millor equip quel a Pobla però, al final van tenir sort de poder empatar un partit que es va complicar. Va destacar la feina de Jordi que va llutar molt i va marcar un gol, així com el bon posicionament de tot l'equip, especialment de Pau Domenech que va aconseguir el segon gol ide Pau Nadal. Al final, jugada de Joan que xuta al pal i Domenech marca l'empat, injust pels mèrits d'uns i altres.
Van jugar : Enric Elena, Joan, Roy, Alex, Pau Domenech, Pau Nadal, Dídac, Joel i Joan.
PREBENJAMI
EF VIMBODI 2 MD SERRA 1
Els prebenjamins van guanyar clarament el partit, tot i que el resultat va ser de 2-1. El partit va ser dominat pels locals que es van avançar en el marcador gràcies a Daniel, mentre que els montblanquins van empartar a l'últim quart. Al final Marc va donar l'avantatge al Vimbodí i va fer justícia pel joc dels dos equips. Va destacar tot l'equip, especialment el porter Isma i el defensa Alex, així com la participació dels joves jugadors Joaquim i Enric.
Van jugar : Isma, Miquel, Pau, Daniel, Marc, Alex, Ernest, Joaquim i Enric.