19 de febrer del 2009

Primera derrota dels prebenjamins en lliga a la Pobla de Mafumet

L'equip prebenjamí va patir dissabte passat la primera derrota en lliga al camp de la Pobla de Mafumet per 6-0. Els més petits van estar realment desconeguts i no van fer el seu joc habitual. D'altra banda, els alevins van perdre davant la seva bestia negra, el Vilabella, per 2-1. Aquesta setmana no es jugaran partits degut a la festa de Carnaval.
PREBENJAMI
CF LA POBLA 6 EF VIMBODI 0
Els prebenjamins van perdre e seu primer partit a la lliga per un clar resultat de 6-0 al camp de la Pobla. El partit va ser molt mal jugat pels vimbodinencs que no van estar al seu nivell haitual i per això, davant d'un equip molt fort fisicament com la Pobla es va pagar. Els locals no es veien superiors al Vimbodí, però les seves ganes i la seva major alçada va resultar determinant. Al final 6-0, gràcies en part al porter Isma i a Marc, que va ocupar el seu lloc l'últim quart. Aquesta és també la primera vegada que l'equip es queda sense marcar cap gol
Van jugar : Isma, Miquel, Marc, Alex, Pau, Daniel, Enric, ernest i Francesc.
ALEVI
AT VILABELLA 2 EF VIMBODÍ 1
Sembla ser que només el Vilabella ot guanyar al Vimbodí, tal i com va passar a la fase prèvia. El partit va molt igual al de la primera volta e què també es va perdre. Els alevins van sortir com adormits i sense ganes aparents. Això va fer que un equip com el Vilabella, sense massa bon joc, en dos xuts llunyants va aqconseguir els dos gols. La reacció del Vimbodí no es va fer esperar i després del gol de Pau Roy, semblava que el resultat es podria capgirar. Així es van tenir força ocasionsperò no hi va haver manera de un altre gol per aconseguir al menys l'empat. AIxí doncs, primera derrota a la lliga regular dels alevins.
Van jugar : Didac, Jordi, Roy, Pau Nadal, Pau Domenech, Joel, Edgar i Alex.