11 de març del 2009

L'equip benjami de Vimbodí derrota el lider la Pobla de Mafumet al seu camp 3-5

El millor resultat del cap de setmana ha estat sens dubte, l'aconseguit per l'equip benjamí, en derrotar per 3-5 l'actual líder de la competició, la Pobla de Mafumet. Amb un Edgar extraordinari, els benjamins van combinar molt bé la pilota i es van desfer del millor equip de la lliga. D'altra banda, els prebenjamins continuen sense rival i dissabte passat van apallissar el Valls per 1-10, amb els germans Parejo de golejadors i amb l'estrena de Joaquim. Finalment, la nota negativa va ser l'equip aleví que no va poder guanyar al Turo A en un partit per oblidar, tot i ser millor equip.
PREBENJAMI
VALLS OMEGA 1 EF VIMBODÍ 10
Nova victòria dels vimbodinencs que els coloca en la part alta de la classificació empatats al segon lloc i a tres punts dels primer, el Nastic. El partit es va resoldre rapidament amb els germans Parejo en plan golejador, ja que entre els dos van marcar 9 dels 10 gols de l'equip. L'altre el va marcar Joaquim que d'aquesta manera aconsegueix el primer gol a la lliga.
Van jugar : Isma, Miquel, Daniel, Pau, Alex, Marc i Joaquim.
BENJAMI
CF POBLA MAFUMET 3 EF VIMBODÍ 5
Els vimbodinencs es van desfer del líder de la competició per un clar 3-5 en un partit que va ser molt agraït de veure. Amb dos equips als que els hi agrada de tocar la pilota, les jugades de gol anaven d'una porteria a l'altra i el partit era molt bonic. A la recta final es va arribar amb un 3-3 que deixava les coses dificils pels visitants, però el bon fer d'Edgar, Boris i els germans Moncusí, van capgirar el partit i van donar la victòria als visitants que es coloquen en segona posició de la lliga. Bon partit de tot l'equip i gols de quasi tots els jugadors. Així, van marcar Joan, Edgar, Boris, Francesc i Ernest.
Van jugar : Pau, Edgar, Boris, Joan, Bernat, Francesc, Ernest i Quique.
ALEVI
TURO A 3 EF VIMBODÍ 2
Tot i la bona segona part que van fer els jugadors de Lluis Nadal, el Vimbodí no va poder superar el Turo A, un equip força fluix però que sap utilitzar totes les tècniques per a desestabilitzar els visitants., com no donar la pilota, perdre el temps amb suposades lesions, tot això amb la complicitat de l'àrbitre. Peò això no pot ser excusa, ja que la segona part va ser de domini clar del Vimbodí, i només la mala sort va impedir de treure un resultat positiu. Al final 3-2 que deixa un mal sabor de boca. Van marcar Pau Nadal i Joan.
Van jugar : Enric, Alex, Joel, Elena, Joan, Roy, Jordi, Pau Domenech i Pau Nadal.