31 de març del 2009

Nova victòria de benjamí de Vimbodí a la Pobla de Mafumet que el situa lider de la lliga 2-4

El benjamí de l'escola de futbol de Vimbodí, tot i un inici de temporada irregular, s'ha consolidat completament a la lliga del Tarragonés. Fins al punt que ja s'ha situat líder de la competició amb tan sol una derrota i un empat i sis victòries. Dissabte passat es van desfer de la Pobla per un resultat de 2-4. No tant sort van tenir els alevins que van perdre amb un resultat ajustat, 5-3, al camp del col.legi Sant Pau. Finalment, els prebenjamnins no van poder jugar diumenge a Creixell per el mal estat del camp de futbol degut a les plujes.
BENJAMI
CF POBLA MAFUMET VERD 2 EF VIMBODI 4
Partit decisiu el guanyat pels vimbodinencs a la Pobla que els suposa pujar al primer lloc de la classificació. El partit va ser jugar molt bé pels visitants que van arrodonir un primer quart espectacluar amb un 0-3. A partir d'aquí, el partit va ser més fàcil, tot i que els locals van reaccionar amb un gol, rapidament els de Vimbodí van marcar el 1-4. Al final del partit, la Pobla va fer el 2-4, però sense que el resultat perillés. CAl destacar en aquest partit les bones aturades del porter Pau Espelt, realment alguna espectacular.Van marcar Edgar, Joan, Ernest i Adrià.
Van jugar : PAu, Joan, Bernat, Boris, Ernest, Francesc, Edgar, Adrià, Quique i Ricard.
ALEVI
C SANT PAU 5 EF VIMBODÍ 3
Aquesta era la última oportunitat per aconseguir el primer o segon lloc de la classificació i no va servir de res el fet de guanyar la setmana passada al Pla. Els jugadors van sortir molt desmotivats i van ser superat sempre pel Sant Pau, que sense fer res de extraordinari, es van trobar al davant del marcador 1-0. Un gol de Joan va servir per empatar el partit, però ràpidamant els locals van marxar per 3-1. Una altra reacció amb un gol de Roy semblava que els Vimbodí podria remuntar però novament la manca d'encert i ganes no va fer possible el treure un resultat positiu. Al final, 4-3 i en la última jugada del partit 5-3. Van marcar els gols Roy (2) i Joan.
Van jugar : Enric, Joan, Joel, Pau Domenech, Pau Nadal, Roy, Elena i Dídac.