16 de març del 2009

El Vilabella també cau davant el bon joc del benjami de Vimbodí 1-4

L'equip de Vilabella també va caure derrotat per l'equip benjami de Vimbodí que ha aconseguit mantenir una bona ratxa de resultats. Al final 1-4 i extraordinari partit de tots els jugadors. D'altra banda, els prebenjamins no van poder fer res davant el líder Nastic Catedral i van perdre per 3-10. Finalment, els alevins no van jugar ja que era jornada de descans.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 3 NASTIC CATEDRAL 10
De res van servir les bones intencions dels jugadors de l'ecola davant el líder imbatut de la lliga, el Nastic ja que l'equip tarragoní va ser molt superior al vimbodinenc que només va reaccionar als quarts finals, en que el resultat va ser de 3-4. La primera part, però, va ser molt ben jugada pels visitants que no van donar cap opció. La baixa de Marc es va notar força però la resta de jugadors van intentar fer tot el possible per no encaixar molts gols però no va ser possible. Van marcar els gols del Vimbodí Ernest, Pau i Daniel.
Van jugar :Isma, Miquel, Daniel, Pau, Alex, Ernest, Francesc, Enric i Joaquim.
BEJMANI
AT VILABELLA 1 EF VIMBODÍ 4
Un altre bon partit dels vimbodinencs i una altra victòria, que segons els resultats pot ser que els col.loqui líders de la seva lligueta. Els jugadors de l'escola van passar-se la pilota, van combinar i van demostrar com es juga al futbol, amb bones passades i amb joc per les bandes. I així no van triar en arribar els gols marcats per Bernat (2), Quique i Edgar. Demà dissabte, tindran una altra ocassió per demostrar el seu joc a Vimbodí, on encara no han rebut cap gol en aquesta lliga, contra l'equip de la Salle de Reus.
Van jugar : Pau, Quique, Edgar, Ernest, Joan, Bernat, Adrià, Boris, Francesc i Ricard.