24 de març del 2009

L'aleví de l'Escola de Futbol de Vimbodí derrota amb comoditat el Pla per 2-4


L'equip aleví de l'escola de futbol de Vimbodí va guanyar més clarament del que indica el resultat al Pla per 2-4. El partit va ser dominat clarament pels visitants després de l'empat a 1 aconseguit pel Pla. D'altra banda, els benjamins van tornar a demostrar el seu bon estat de forma, i tot i que van rebre el primer gol a casa en el que portem de lliga, van guanyar la Salle de Reus per 4-1, amb 4 gols d'Edgar. Finalment, els prebenjamins van empatar el seu partit davant el Nastic Circ a tres gols, fent un bon partit.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 3 NASTIC CIRC 3
Des res va servir comptar amb nou jugadors ja que els jugadors del Nastic van empatar a la recta final del partit, en un encontre que els més petits tenien coll avall. Va ser un bon partit per les dues parts, amb gols de Daniel, Pau i Marc, els tres golejadors de l'equip. L'encontre va resultar entretingut i, tot i que en la primera volta, els prebenjamins havien guanyat al seu camp, aquesta vegada no va ser possible.
Van jugar : Isma, Miquel, DAniel, PAu, Alex, Marc, Joaquim, Enric i Ernest.
BENJAMI
EF VIMBODÍ 4 LA SALLE DE REUS 1
Aquesta victòria situa el benjamí en els primers llocs de la classificació del seu grup, fet que demostra que les coses s'estant fent bé. En aquesta lligueta, l'equip només ha perdut un partit i ha empatat un altre, mentre que actualment porta 4 victòries consecutives. Al bon fer d'Edgar (4 gols), es va afegir una bona defensa i una bona davantera per completar un bon partit. Ara a esperar dissabte al camp de l'altre equip de la Pobla per poder colocar-se primer de la lliga.
Van jugar :Pau, Boris, Ricard, Ernest, Edgar, Bernat, Joan, Francesc i Adrià.
ALEVI
EF EL PLA 2 EF VIMBODÍ 4
Novament, l'equip aleví torna a les victòries després de porta una mala tongada de resultats. Tot i les baixes, els vuit jugadors van complir a la perfecció i no es va tèmer pel resultat en cap moment. Tant sol l'empat a 1 del segon quart va posar al partit al Pla, però ràpidament els vimbodinencs van fer el segon i el tercer gol. Bon partit, en definitiva, i tres punts més que poden servir per aconseguir la segona posició de la lliga si no es perd cap més partit. Van marcar Pau Nadal (2), Pau Domenech i Joan.
Van jugar : Enric, Joel, Dídac, Pau Nadal, Pau Domenech, Roy, Elena i Joan.