2 de maig del 2009

Victòria del prebenjamí a la Floresta per 0-8 el primer de maig

PREBENJAMI
EF LA FLORESTA 0 EF VIMBODI 8
Novament, l'equip prebenjamí de Vimbodí va donar una alegria a l'escola de futbol. Va guanyar amb claretat l'equip de la Floresta per 0-8. El partit va ser dominat en tot moment pels vimbodinencs i, com a mostra, dir que el porter Isma només va tocar una pilota en tot el partit. El primer quart va ser el més equilibrat ja que la resta els gols van anar arribant. Van marcar, com sempre els germans Parejo, 3 en Pau i 2 en Daniel, mentre que els altres gols van ser de Iker, Marc i Miquel. Aquest partit es va jugar el dia 1 de maig, ja que es va suspendre per la pluja dissabte passat.
Van jugar : Isma, Miquel, Alex, Marc, Pau, Daniel, Andreu i Iker.
ALEVI
CF POBLA MAFUMET 5 EF VIMBODI 3
Nova derrota dels alevins en aquesta ocassió però amb un bon partit davant un equip molt ordenat. L'encontre va ser molt bonic i només alguns detalls van servir perquè els vimbodinencs no aconseguessin la victòria. Tot es va decidir a l'últim quart en que amb un resultat de 4-3, els vimbodinencs van sortir molt forts i un xut al pal d'Edgar o una rematada de Joan podrien haver suposat l'empat, però el porter local va estar molt bé. Al final, en un contaatac, els locals van decidir el partit. En definitiva bon partit dels vimbodinencs amb una actitud molt bona i amb moltes ganes de jugar bé a futbol. Van marcar els gols Roy, Pau Domenech i Joan.
Van jugar : Enric, Joan, Joel, Dídac, Elena, Pau Nadal, Pau Roy i Pau Domenech.