24 d’abril del 2009

L'equip benjami de Vimbodí continua imparable i derrota la Canonja per 4-0

L'equip benjamí dirigit per Joan Canela i Jordi Pesquero, està donant moltes alegries a l'escola de futbol de Vimbodí. AIxí dissabte passat, es va desfer amb comoditat de l'EF Sant Sebastià de la Canonja per 4-0. D'altra banda, els prebenjamins conserven el tercer lloc a la lliga en derrotar per 4-2 el Vilaseca, amb tres gols del debutant Iker. Finalment, els alevins no van poder superar el Vilabella, autentica bestia negra dels vimbodinencs i van perdre per 2-4

PREBENJAMI
EF VIMBODI 4 CF VILASECA 2
Del partit dels prebenjamins s'ha de destacar en primer lloc, els tres gols del debutant Iker, tres gols que van decidir el partit i li van donar la victòria, molt treballada als locals. Bon partit també d'Andreu, l'altre debutant i de la resta de jugadors. El partit es va resoldre en el tercer quart, en el que els locals van marcar dos gols. L'altre gol el va marcar Daniel.
Van jugar : Isma, Miquel, PAu, Daniel, Alex, Iker, Joaquim, Enric i Andreu.

BENJAMI
EF VIMBODÍ 4 EF SANT SEBASTIA 0
Bon partit dels benjamins que acreditar la primera posició que ocupen a la lliga guanyant amb claretat l'escola de la Canonja per 4-0. Tots els quarts van ser favorable als vimbodinencs que van fer un bon joc. Especialment bonic va ser el segon gol d'Adrià en un contraatac molt ben portat per Edgar. VAn marcar els gols Adrià, Edgar, Joan i Francesc.
Van jugar : Pau, Boris, Joan, Bernat, Adrià, Edgar, Francesc, Ernest i Ricard.

ALEVI
EF VIMBODI 2 AT VILABELLA 4
De res van sevir les possibilitats de quedar segon a la lliga si es guanyava el partit. Els alevins van tornar a fer un mal partit, sobretat en atac, i no van poder guanyar el Vilabella, tot i avançar-se dues vegades al marcador, 1-0 i 2-1. L'últim quart va ser definitiu i els visitants van remuntar el partit degut a la seva millor forma física i tècnica. Ara, a esperar els dos últims partits de lliga i a conservar el quart lloc de la classificació. Van marcar Pau Roy i Dídac.
Van jugar : Enric