26 de maig del 2009

Derrota de prebenjamins i benjamins de l'escola de futbol de Vimbodí

Els dos partits dels equips de l'escola que encara segueixen en competició van acabar amb derrota. Els prebenjamins van perdre, contra pronòstic, al camp de MD Serra de Montblanc per 1-0, en un partit per oblidar, mentre que els campions benjamins van caure derrotats a la Salle de Reus per 5-3, en el segon partit que perden en aquesta lliga.
PREBENJAMI
MD SERRA 1 EF VIMBODI 0
Partit per oblidar al camp del col.legi de la Serra de Montblanc en un matí de molta calor, fet que influir en els joves jugadors del Vimbodí. Tot i aquest resultat, la participació del prebenjami a la lliga ha estat espectacular. Tercers a la lliga, només darrere del Nastic catedral i de la Pobla de Mafumet. El partit va ser dominat totalment pels vimbodinencs i només la mala sort va impedir fer algun gol. Per contra, l'equip montblanquí només va xutar amb perill en la jugada del gol i es va dedicar a defensar bé i a contraatacar amb molt perill.
Van jugar : Isma, Miquel, Alex, PAu, Daniel, Andreu, Joaquim, Marc, Iker i Enric.
BENJAMI
SALLE DE REUS 5 EF VIMBODÍ 3
El fet de ser ja primers de grup i les diverses probes que va fer l'entrenador va convertir el partit davant la Salle de Reus en un encontre atípic per part del Vimbodí, que no encaixa molts gols. Després de veure com els locals marcaven dos gols, els vimbodinencs van reaccionar i van reduir distàncies peró al final la millor definició de la Salle els va donar el partit. Va marcar els tres gols Edgar en un bon partit.
Van jugar : Pau, Quique, Edgar, Boris, Joan, Bernat, Adria, Ricard, Ernest i Francesc.