12 de maig del 2009

Un nou triomf del benjamí el proclama campió de grup

L'equip benjami de l'escola es proclamarà campió del seu grup en la fase comarcal de futbol 7 després de superar sense problemes a la Riera, al seu camp per 0-3.
D'altra banda, els prebenjamins continuen imparables i dissabte van superar per 6-1 al Roda de Barà en un bon partit de tots els seus jugadors. Finhalment, l'aleví va aconseguir un meritori empat a 5 gols davant del líder Turo, tot i que a manca de tres minuts pel final gunayaven els vimbodinencs per 5-4.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 6 CA RODA 1
Poc es va notar la baixa important de Daniel Parejo per malaltia ja que la resta de jugadors van donar-ho tot i van deixar en evidència al Roda de Barà. El partit es va desenvolupar sense problemes i en tots els quarts els joves jugadors van anar marcant gols. En principi Isma, el porter va sortir de jugador ja que la setmana passada no va tocar ni una pilota i el seu lloc el va ocupar Marc. En definitiva bon partit dels prebenjamins, amb gols de Pau (3), Iker, Marc i Miquel.
Van jugar : Marc, Miquel, Pau, Isma, Alex, Iker, Andreu i Joaquim.
BENJAMI
CF LA RIERA 0 EF VIMBODÍ 3
Nova victoria dels benjamins en el camp de la Riera que els deixa pràcticament campions del seu grup de la fase comarcal, tot i que encara falten resultats que comptabilitzar. Novament es va mantenir la porteria a zero tot i que el defensa titular Boris no va poder jugar. I novament, Edgar va desequilibrar en atac marcant els tres gols de l'equip que cada setmana millora el seu joc. Ara, a esperar el segon classificat a Vimbodí, aquest dissabte a la una del migdia.
Van jugar : Pau, Adrià, Ernest, Francesc, Quique, Edgar, Ricard, Joan i Bernat.
ALEVI
Últim partit de la lliga oficial i empat a cinc gols davant del líder imbatut, el cl.legi Turo. Però el líder va estar a punt de marxar amb la cua entre les cames ja que a manca de tres minuts, els locals guanyaven per 5-4. Només una errada en defensa va permetre als visitants empatar elpartit. El marcador va sofrir moltes alternances. Així del 1-0 i el 2-1, es va passar al 2-4 i al 5-4 al final del partit amb un gol, el cinquè, de Joel, espectacular i que va provocar que tots els jugadors s'abracessin com feia molt de temps que no ho feien. Van marcar els gols PAu Roy (2), Dídac (2) i Joel.
Van jugar : Enric, Joel, Dídac, Joan, Pau Nadal, Pau Domenech i Pau Roy.