20 de maig del 2009

La nova victòria del benjamí 5-2 contra la Pobla el proclama campió de grup

La nova victòria de l'equip benjamí de l'escola de futbol l'ha proclamat campió de grup de la seva categoria. Els benjamins van guanyar clarament la Pobla de Mafumet, segon classificat, per 5-2, amb tres gols d'Ernest. D'altra banda, els prebenjamins van perdre a l'última jugada davant de la Pobla, també segon classificat. Aquest resultat els deixa en tercera posició i una molt bona temporada.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 2 POBLA MAFUMET 3
Gran partit el que es va veure dissabte passat a Vimbodí, entre el segon classificat i el tercer, el Vimbodí. Tot el partit va ser dominat pels locals, però els visitants, molt perillosos en les arribades van dominar el marcador fins a manca de dos minuts pel final en que un gol d'Iker feia justícia al partit. Al final, en la última jugada els visitants van poder marcar i van deixar el marcador en el 2-3 final. En definitiva, bon partit dels dos equips i resultat una mica enganyós que deixa els vimbodinencs en tercera posició. Van marcar els gols locals Pau i Iker, mentre que la resta de jugadors van jugar a un nivell força alt, especialment el defensa Alex.
Van jugar : Isma, Miquel, Alex, MArc, Daniel, Pau, Iker, Andreu, Enric i Joaquim.
BENJAMI
EF VIMBODI 5 POBLA MAFUMET VERMELL 2
El partit que decidia el títol només va tenir un color i va ser el verd i blanc dels vimbodinencs que van aplastar el segon classificat per 5-2. Només a manca de cinc minuts per al final i amb un 5-0 els vimbodinencs es van relaxar i van arribar els gols visitants. A destacar la feina feta per la defensa, el porter Pau, el mig camp i la davantera, especialment Ernest que va marcar tres gols. La resta de gols els van marcar Bernat i Edgar. La lliga s'acaba ara dissabte al camp de la Salle de Reus, en un partit intranscendent ja que matematicament som primers de grup. Felicitats a entrenadors i jugadors ja que ser primer nno es gens fàcil.
Van jugar : Pau, Boris, Ernest, Adrià, Francesc, Bernat, Joan, Quique i Edgar.