2 de febrer del 2010

El benjami A segueix invicte despres de set partits

l'Equip benjami A segueix sense coneixer la derrota despres de cinc partits de la fase previa i els dos de la lliga intercomarcal. Aquest dissabte, es van desfer de l'Hospitalet de l'Infant per 6-3. D'altra banda, el benjami B va aconseguir un important punt davant el Salou, un equip força poderos en el fisic despres d'empatar a cinc gols.
BENJAMI A
EF VIMBODI 6 PME HOSPITALET 3
El partit va ser molt disputat del que pot dir el resultat, ja que el primer quart va finalitzar amb empat a un gol, pero en els quarts segon i tercer els vimbodinencs van apretar de valent i van aconseguir un resultat definitiu a manca dels ultims dotze minuts, 6-1. Al final, pero els visitants van aprofitar el relaxament del Vimbodi per a retallar distancies pero el resultat no va perillar en cap moment. A destacar que tots tres gols visitants van poder ser evitables ja que van ser errades força importants dels jugadors locals. VAn marcar els gols Joan (2), Boris, Miquel, Quique i Domenech.
EF Vimbodi : Pau, Miquel, Boris, Adria, Joan, Chies, Francesc, Quique i Domenech
BENJAMI B
EF VIMBODI 5 UD SALOU 5
El benjami B de Vimbodi va tenir fins al final opcions de victoria davant de l'equip de Salou, molt mes fort fisicament que els locals, ja que a manca de un minut Daniel va tenir una molt bona oportunitat davant el porter de Salou. AL final, pero un empat que deixa contents als vimbodinencs. El partit va començar molt be pel Vimbodi que es va avançar per 2-0, dos gols d'Iker, que al final acabaria amb 4 gols marcats. Despres, pero elpartit es va igualar i van haber diverses alternatives en el marcador. Bon partit pero dels locals que van demostrar que poden guanyar molts partits en aquesta lliga.
EF Vimbodi : Ismael, Joaquim, Jaume, Enric, Daniel, PAu, Ismail, Iker, Andreu i Miguel.