10 de febrer del 2010

Increible victòria del benjami B al camp del Nastic 5-7

El segon equip benjamí de l'escola de futbol de Vimbodí va superar al Nàstic Circ per 5-7, amb un gran partit de tots els jugadors, especialment Andreu, Iker. D'altra banda, el benjamí A va superar, sense dificultats la UE Montblanc per 3-1, en un partit en que va destacar Joan amb tres gols i la bona feina de la defensa i el porter locals. Aquest dissabte, tindrà lloc el derbi local entre els dos equips de Vimbodí, a partir de les dotze del migdia.
BENJAMI A
EF VIMBODI 3 UE MONTBLANC 1
Tot i només ser vuit jugadors els vimbodinencs van demostrar perquè són els líders de la classificació i van superar sense problemes els de Montblanc per 3-1, amb tres gols de Joan. El partit, tot i així, va ser força disputat però la millor tècnica local i la bona defensa durant tot el partit no va fer perilla el resultat. Els visitants només van poder marcar en un fort llunyà que va entrar per l'escaire de la porteria defensada per Pau Espelt. LA resta de partit va ser de molta lluita però les ocassiones només eren locals i així van arribar els tres gols.
EF Vimbodí : Espelt, Joan, Pau D., Miquel, Adrià, Chies, Boris i Francesc.

BENJAMI B
NASTIC CIRC 5 EF VIMBODI 7
Excepcional el partit que es va celebrar a TArragona dissabte passat, ja que els benjamins de primer any van aconseguir la victòria davant del Nàstic per un ajustat 5-7. Els benjamins van començar força bé el partit i al final del primer quart el resultat era d'empat a un gol. El segon quart va ser molt negatiu ja que els locals es van avançar per 4-1, resultat en que es va arribar a la mitja part, però els segons 20 minuts va ser totalment diferents. Andreu i Daniel per les bandes i Iker de davanter centra feien que el Nastic no pogués entrrar en el partit, mentre que la defensa i el porter es mostraven segurs. Així el resultat a la segona part va ser de 1-6, fet que ens va donar el partit. Cal destacar el bon partit de tots els jugador i el debut d'Alí.
EF Vimbodí : Nano, Pau, Daniel, Enric, Joaquim, Alí, Ismail, Andreu i Iker.