27 de gener del 2010

El benjamí A de Vimbodí supera clarament el Nastic per 0-6

BENJAMI A
NASTIC CIRC 0 EF VIMBODI 6
Bon debut de l'equip de segon any en la categoria benjamí ja que va superar sense problemes un equip del Nàstic que no va deixar molt bona impresió. Al principi els nostres jugadors van sortir una mica nerviosos ja que davanty tenien un equip del Nastic, però poc a poc, els vimbodinencs van superar els nervis i van mostrar el seu millor joc. A la mitja part, el resultat no era encara definitiu (0-1), però en el tercer quart tres gols dels visitants van resoldre el partit. A l'últim quart es va arrodonir el resultat amb un Nastic força fluix i un Vimbodí que no va passar cap problema en defensa. Van debutar en l'equip el germans Moncusí, Bernat i Joan, que va un esplendid partit. Els gols els van marcar Chies (2), Joan Moncusí, Joan Caixal, Boris i Quique.
EF Vimbodi : Pau, Chies, Domenech, Boris, Adrià, Quique, Franccesc, Joan Caixal, Joan Moncusí, Bernat i Miquel.
BENJAMI B
CF LA RIERA A 5 EF VIMBODI B 3
En un camp de futbol força estrany, amb unes porteries que eren un metre més petites de les normals, i amb unes normes molt rares, els vimbodinencs van perdre a la Riera pels seus propis errors, ja que dos gols podrien ser facilment evitables. Tot i així els jugadors d'Alfredo, van fer un bon partit, jugant en fases al contraatac un molt bon futbol. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 3-1, però a la represa els vimbodinencs van apropar-se en el marcador fins als minuts finals en que dues errades van donar el partit a la Riera. Van marcar els gols Ernest (2) i Iker.
EF Vimbodí : Ismael, PAu, Daniel, ANdreu, Iker, Jaume, Ismail, Adri i Ernest.