22 de febrer del 2010

El benjami A continua guanyant tots els seus partits per golejada

Nova victoria del benjami A, en aquesta ocassio davant del Vilaseca, per 7-0 en un partit on la diferencia entre els dos conjunts va ser força important. Bona partit de Joan, amb quatre gols, i dela defensa que va deixar el marcador a zero. D'altra banda, el benjami B no va tenir sort a Montblanc, on la baixa inesperada de Pau Parejo es va deixar notar, tot i aixi, el resultat va ser una mica enganyos ja que el Vimbodi nomes va perdre el primer quart on va encaixar un 3-0 que el final va se decisiu.

EF VIMBODI A 7 CF VILASECA 0
Molt bona victoria del Vimbodi A davan del Vilaseca, un bon ribal, pero que no va poder fer res davant dela bona defensa dels vimbodinencs que no van deixar acostar-se els visitants a la porteria defensada per Pau Espelt, que per cer va intervindre nomes en tres ocassions pero molt encertat. Tot i començar una mica adormits, els vimbodinencs vqan imnposar sempre el seu ritme alt de joc amb continus canvis de ritme que van desconcertar els jugadors de Vilaseca. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 3-0, i amb la impressio que a la represea arribarien mes gols i aixi va ser. Joan CAixal, amb 4 va ser el mes destacat pero tambe van col.laborar en el joc d'atac Chies, amb un gol, Quique amb dos, i Boris amb un altre. Al final, bon partit dels vimbodinencs que continuen liders de la classificacio.
EF VIMBODI : Pau Espelt, Joan, Boris, Adria, Francesc, Miquel, Chies, Bernat, Joan Moncusi i Quique.

UE MONTBLANC 5 EF VIMBODI 2
La baixa inesperada de Pau Parejo, amb una petita lesio al tormell del peu dret, va ser decisiva en la derrota dels vimbodinencs a Montblanc. Ja no es va veure un equip desfet com en la fase previa en que es van encaixar 9 gols, sino que l'equip estava ben posat, segur en defensa i amb força perill amb Iker i Daniel en atac. La derrota va venir en el primer quart, on es va encaixar un 3-0 que al fial seria decisiu. La resta de quarts van acabar amb empat, fet que demostra que l'equip augmenta el seu nivell de joc i de ben segur que fara molts mes punts en la segona volta. Bona partit d'Iker, un perill a la davantera i, de Daniel, aixi com dels mes petits Joaquim, JAume i Ismail. Tambe destacar a Andreu, cada dia mes segur i mes tecnic, aixi com la lluita d'Ali. Van marcar Daniel i Iker.
EF VIMBODI : Nano, Joaquim, Ali, Ismail, Daniel, Jaume, Andreu, Iker i Enric.

FUTBOL SALA PREBENJAMI
SARRAL 2 EF VIMBODI 8
D'altrra banda, els prebenjamins de futbol sala van jugar diumenge passat a Sarral en la lliga comarcal de futbol a cinc. Els prebenjamins van superar sense problemes a Sarral per 22-8 en un gran partit. D'aquesta manera continuen invictes, conjuntament amb la AE Montblanc despres de tres partits. Es va jugar un molt bon partit especialment del golejador Joaquim i del defensa Enric, insuperable tot el partit. La resta de jugadors
van jugar força be destacant l'entrega de JAume, els gols d'Ismail, i la força dels mes petits Joel i Blai. El porter Eric va estar com sempre molt segur i sense problemes.
EF VIMBODI : Eric, Enric, Blai, Joel, Joaquim, Jaume i Ismail.