1 de març del 2010

Segona victoria del benjami B davant de l'Hospitalet (2-1)

Els jugadors de primer any de la categoria benjami de Vimbodi van obtenir la segona victoria del campionat de nivell A en superar per la minima a l'Hospitalet. El partit va ser molt emocionant i no es va decidir fins a l'ultim quart amb un gol d'Iker. D'altra banda, l'equip A va superar amb mes dificultats de les previstes el cuer Nastic Centcelles per 1-5.

BENJAMI
EF VIMBODI B 2 L'HOSPITALET 1
Bon partits dels jugadors d'Alfredo que tot i que perdien en la primera part per 0-1 van saber posicionar-se millor en el camp a la represa i superar un dificil rival com l'Hospitalet. El partit va ser molt disputat i la clau va ser l'entrada en els segons vint minuts de PAu Parejo que estava lleument lesionat. La seva sortida va fer millor a tot l'equip i aixi en la primera jugada Ali va marcar el gol de l'empat, mentre que Iker posava el 2-1 quant faltava molt poc per acabar el partit. La resta de segona part va ser dominada pels locals que van disposar de moltes ocassions per decidir el partit. Bon partit d'Ali, molt lluitada, d'Andreu, segur a la defensa i de la resta de jugadors.
EF VIMBODI : Ismael, PAu, Daniel, Joaquim, Jaume, Ali, Ismail, Andreu i Iker.

BENJAMI
NASTIC CENTCELLES 1 EF VIMBODI 5
Ja no es cap cosa de l'altre mon anar a jugar contra un equip del Nastic i superar-lo sense dificultat. I aixi va ser dissabte passat. Es jugava un partit entre el cuer i el lider i aixi els jugadors de Vimbodi van sortir al camp una mica tranquils. Entre aixo i que va ploure durant tot el partit, fet que no estem acostumats, els primers deu minuts va ser molt igualats, sense cap arribada del Vimbodi i amb dos o tres dels rival. I aixi en una d'aquestes arribades, els locals van marcar. El primer quart va acabar amb 1-0. A partir d'aqui tot va ser diferent. Dos gols de Chies i un de Joan donaven un tranquilitzador 1-3 a la mitja part. A la represa, un gol de Boris i un de Francesc van resoldre un partit una mica estrany.
EF VIMBODI : Pau Espelt, Joan, Boris, Adria, Francesc, Miquel, Chies i Quique.