9 de novembre del 2009

L'Escola de futbol de Vimbodí supera sense problemes els dos equips de Montblanc

Vimbodí.- Els primers partits de la lligueta prèvia de categoria benjamí de l'escola de futbol vimbodinenca es van resoldre favorablement als locals. Tant la UE Monblanc com el col·legi de la Serra van caure derrotats a Vimbodí. Els primers van perdre clarament per 5-0 davant el benjamí A, mentre que el segon partit va finalitzar 4-1 favorable al benjamí B.

EF VIMBODÍ A 5 UE MONTLANC 0
Tot i el resultat de 5-0 el partit no es va resoldre fins a l'últim quart, encara que els montblanquins no van donar cap ensurt al porter de Vimbodí, Pau Espelt, pràcticament en tot el partit. Als últims 12 minuts, el resultat era de 2-0, però al final en una errada defensiva i de concentració, Joan marcava el tercer gol i tot seguit el quart. I al final Chies aconseguia el cinquè. El partit va ser jugat majoritàriament en camp montblanquí i només la mala sort va impedir que es fessin més gols. Bon partit del defensa Boris, de Joan i de Quique, mentre que la resta de jugadorsvan complir.
EF Vimbodí : Pau Espelt, Pau Domenech, Joan, Boris, Quique, Francesc, Adrià i Chies.

EF VIMBODÍ B 4 MD SERRA 1
Els més petits dels dos equips benjamins van jugar força bé i van derrotar clarament l'equip del col·legi de la Mare de Déu de la Serra per 4-1. Els germans Parejo i Iker van ser els golejadors d'un equip que tot i tenir 3 prebenjamins donarà força guerra en la categoria. Iker va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador en una jugada marca de la casa, mentre en els altres quarts, Daniel i Pau Parejo van arrodonir el resultat, d'un partit que en cap moment va perillar pel Vimbodí. A destacar la bona tasca defensiva de Joaquim Queralt durant tot el partit i el debut en un camp de futbol de Miguel.
EF Vimbodí .- Nano, Miquel, Jaume, Joaquim, Enric, Pau, Daniel, Iker i Miguel.