16 de novembre del 2009

Bon debut dels prebenjamins de futbol a 5 a Montblanc

Vimbodí.- Els més joves jugadors de l'escola de futbol van debutar amb bon peu en la primera de les sis trobades de futbol a 5 que organitza al Consell Esportiu de la Conca. El partit va finalitzar amb un clar 6-0 favorable al Vimbodí davant del col.legi MD Serra de Montblanc en el segon dels partits programats en el pavelló de Montblanc.
El partit va ser molt entretingut i alguns dels nostres jugadors van demotrar molt bones maneres tot i ser la primera vegada que van jugar un partit de futbol amb un mínim de serietat. Així, cal destacar el bon partit del porter Eric Griñó, de Joel Pariente i de Ismaïl. La resta de jugador, ja més veterans van realitzar molt bones combinacions i van jugar força bé tots, Jaume, Enric i Joaquim. Els golejadors van ser Joaquim, amb 4, Ismaïl i Jaume.

UE ESPLUGA 2 EF VIMBODÍ A 6
L'equip benjamí A de l'escola va jugar dissabte passat a l'Espluga i es va emportar el partit, tot i que va tocar patir una mica, tot just fins a la mitja part que va finalitzar amb empat a dos gols. La primera part va ser força igualada tot i que la major qualitat dels vimbodinencs es va fer notar en els primer dos gols, de Boris i de Joan. A la segon part, però els vimbodinencs van sortir molt fort i en el tercer quart van resoldre el partit amb gols de Francesc, Boris i Chies. Al final, un gol espectacular de Miquel, va arrodonir el resultat. El joc va ser bo però s'haurà de millorar en la concentració si es vol arribar lluny en aquesta competició.
Vimbodí : Pau Espelt, Joan, Francesc, Miquel, Pau D., Boris, Adrià i Chies.

UE MONTBLANC 9 EF VIMBODÍ B 0
Els benjamins de primer any no van poder fer res dissabte passat davant del Montblanc, un equip molt diferent de que va venir diisabte passat a Vimbodí per jugar amb el benjamí A. La superioritat fisica i tècnica dels montblanquins no va donar cap opció als joves jugadors de Vimbodí que van anar encaixant un gol rera l'altre. Tot i així, en cap moment van perdre la fe i van demostrar que tenen molt futbol en els seus peus.
Vimbodí.- Nano, Joaquim, Enric, Pau, Daniel, Iker, Andreu, Jaume i Miguel.