25 de novembre del 2009

Nova victòria del benjamí A contra el Pla 8-0

Vimbodí.- Els dos equips de Vimbodí van continuar amb la bona ratxa de resultats aquest cap de setmana passat. Així el benjamí A va superar sense problemess el Pla per 8-0, mentre que el B va empatar a 7 gols davant de l'Espluga. Ara, dissabte s'enfrontaran els dos equips de Vimbodí ja que en aquesta fase prèvia estan en el mateix grup. El partit serà a les onze del matí al camp de futbol.

EF VIMBODÍ A 8 EF EL PLA 0
Cap problema va tenir el primer equip del Vimbodí benjamí per superar el Pla, tot i tenir les baixes del porter Pau i de Quique. El partit va tenir el guó previst i la superioritat tècnica dels vimbodinencs va fer que els gols anessin arribant poc a poc. Tres gols de Joan, dos de Chies, un de Miquel, un de Boris i un d'Adrià van arrodonir el resultat final. Bona predisposició de tots els jugadors icap problema amb el rival que es va comportar admirablement.
Vimbodí : Nano, Miquel, Joan, Adrià,Chies, francesc, Boris i Pau Domenech.

EF VIMBODÍ B 7 UE L'ESPLUGA 7
D'autènctica bojeria es por definir el partit de dissabte passat. Amb una Espluga amb només set jugadors, el partit es va convertir en un anar i venir de gols. Primer es va avançar l'Espluga, però a continuació els vimbodinencs van posar-se 3-1. Fins al final del partit, el resultat va anar variant fins al 7-7 final. A destacar els gols dels germans PArejo, d'Iker i el primer gol d'Andreu a la lliga.
Vimbodí.- Nano, Adrià, Pau Parejo, Daniel Parejo, Jaume, Enric, Andreu i Iker.