27 d’octubre del 2009

Dues golejades dels dos equips benjamins de Vimbodí

Vimbodí.- Els dos equips benjamins de l'escola de futbol van golejar sense dificultat els seus rivals dissabte passat. Així, el benjamí de primer any, tot i algunes baixxes, va superar sense problemes l'escola del Pla per 9-0, mentre que el benjamí de segon any va superar sense problemes a l'equip de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc per 10-0.
En el primer partit, els vimbodinencs van guanyar clarament el Pla, demostrant que seran un bon equip en la fase preliminar. A destacar el bon encert d'Iker Verdiell que va marcar 6 gols en un matí molt afortunat. La resta de jugador van jugar a molt bon nivell, fent bones jugades i bones rematades. D'altra banda, cal dir que l'equip va jugar amb cinc baixes dels jugadors Miquel, Andreu, Jaume, Joaquim i Enric per diferents motius, tot i que s'espera que per la primera jornada estiguin tots a punt.
VAn jugar Nano, Pau, Daniel, Iker, Chies, Mortes, Adrià i Quique.
L'altre partit va tenir molt poca història ja que en els primers dotze minuts el marcador ja assenyalava un clar 6-0. A continuació, els vimbodinencs es van relaxar i van afluixar força fet que va permetre l'equip rival, amb tots els jugadors de primer any,arribar alguna vegada a porteria. Al final 10-0, i un bon regust dels dos equips benjamins per a la pròxima temporada que començarà el dia 7 de novembre.
Van jugar: Pau Espelt, Boris, Joan, Pau Domenech, Adrià, Chies, Mortes i Quique.