3 de febrer del 2009

L'EQUIP PREBENJAMI DE VIMBODÍ ES MOSTRA INTRACTABLE I DERROTA CLARAMENT LA FLORESTA PER 9-0

Novament, l'equip prebenjami de l'escola de futbol de Vimbodí es va mostrar molt superior al seu rival i va aconseguir una nova victòria en la lliga regular en derrotar per 9-0 l'equip de la Floresta. D'altra banda, els benjamins van empatar a zero davant la Pobla de Mafumet en un partit que van dominar però que els hi va faltar marcar el gol decisiu. Finalment, els alevins es van desfer sense problemes del Pla per 7-0.
PREBENJAMI
EF VIMBODI 9 CD LA FLORESTA 0
Els prebenjamins ja ens tenen acostumats a guanyar els partits però en aquesta ocassió els afeccionats no esperaven que fos amb tanta superioritat, jaque la Floresta passa per ser una de les millors escoles de futbol de Tarragona. Però això no va importar els joves jugadors que van acoseguir una clara victòria per 9-0. Cal destacar el primer gol que va marcar Enric Nadal i els dos gols que va aconseguir Miquel. Tot i així, la resta de jugadors van actuar al seu nivell habitual. El partit es va definir en el tercer quart quan els locals van marcar tres gols. La resta de gols els van marcar Pau (2), Daniel (2), Alex i Marc.
Van jugar : Isma, Miquel, Ernest, Marc, Pau, Daniel, Enric i Alex.
BENJAMI
EF VIMBODÍ 0 POBLA DE MAFUMET VERD 0
Els benjamins continuen amb la seva progressió i dissabte passat van tornar a demostra-ho. Empat sense gols davan d'un bon equip com la Pobla i el que és més important, menys el tercer quart, el domini va ser totalment local amb diverses oportunitats molt clares de gol que no van entrar per mala sort. Tots els jugadors van jugar força bé, encara que s'ha de destacar a Pau Espelt, el porter, que va aturar dues jugades molt clares dels visitants. Ara a puntuar dissabte al camp de la Canonja i continuar sumant punts a la classificació.
Van jugar : PAu Espelt, Edgar, Boris, Bernat, Joan, Quique, Ricard, Adrià, Francesc i Ernest.
ALEVI
EF VIMBODÍ 7 EF EL PLA 0
Els alevins continuen intarctables, ja que després de la primera derrota en el primer partit a Vilabella la resta de partit han estat victòries. En aquesta ocassió, el Pla no va poder fer res davant la millor forma dels locals i en tots els parcials del joc els vimbodinencs van superar el Pla. L'últim quart va ser el més clar amb un resultat de 4-0 Cal destacar l'aturada d'un penal del porter Enric i els 4 gols de Joan.
Van jugar : Enric, Pau Nadal, Pau Roy, Pau Domenech, Joan, Elena, Joel i Alex