12 de febrer del 2009

L'equip benjami fa un bon partit però perd a la Canonja 5-1

L'equip benjamí de l'escola de futbol de Vimbodí va fer un bon partit al camp de l'escola Sant Sebastià de la Canonja però va perdre per 5-1 en un resultat molt enganyos. Els prebenjamins van tornar a guanyar, i això ja no és notícia, al camp del Roda de Barà per 1-6, mentre que els alevins no van jugar el seu partit contra el Sant Pau de Tarragona perquè els visitants es van presentar una hora més tard de l'inici del partit i l'àrbitre va donar guanyador el Vimbodí per 3-0.
PREBENJAMI
CA RODA DE BARA 1 EF VIMBODÍ 6
Nova victòria dels prebenjamins en aquesta ocassió al camp del Roda de Bara per un resultar molt clar. El partit va ser molt disputat, tot i el fort vent que feia dissabte, i això va impedir que els vimbodinencs despleguessin el seu joc habitual. Cal destacar el bon debut de Joaquim Queralt i el bon partit de la resta de jugadors. Van marcar Daniel (3), Pau (2) i Alex.
VAn jugar : Isma, Miquel Pau, Daniel, Joaquim Alex i Marc.
BENJAMI
EF S SEBASTIA 5 EF VIMBODÍ 1
Tot i que el resultat sembla molt clar, en realitat els dos equips es van mostrar força igualats fins al final del partit. Els vimbodinencs van fer molt bones jugades que per mala sort o per culpa del vent no es van transformar en gol. La jugada clau va ser amb el resultat de 3-1, una bona jugada de Ricard va deixar Ernest amb una bona ocassió per marcar gol però la pilota no va voler entrar. AL final, amb els vimbodinencs molt avançats, dos contraatacs van posar el marcador amb el 5-1 final. Va destacar Ricard que va marcar el seu primer gol, així com el porter Pau i la resta de jugadors.
Van Jugar : Pau, Bernat, Boris, Ernest, Joan, Adria i Ricard.
Finalment, els alevins no van poder disputar el seu partit contra el col.legi Sant Pau de Tarragona perquè aquests es van presentar una hora més tard i ja no hi havia ningú al camp de futbol. L'àrbitre va donar el partit guanyat al Vimbodí per 3-0.