24 de març del 2010

El benjamí B de Vimbodí empata en un gran partit a la Riera

Els jugadors dirigits per Alfredo van aconseguir dissabte passat un gran resultat en empatar al camp de la Riera B, l'únic equip que fins al moment ha guanyat el benjamí A. Tot i així els locals van aconseguir l'empat als últims minuts. D'altra banda, el benjamí A va superar el Salou per 0-3, en un partit marcat per les poques oportunitats de gol en les dues porteries.

BENJAMI A
UD SALOU 0 EF VIMBODI A 3
AMb les baixes a última hora del porter PAu Espelt i de Pau Domenech, el Vimbodí es va desplaçar amb set jugadors per jugar el partit contra el Salou, un dels colistes del grup. L'encontre es va caracteritzar per les poques oportunitats de gols en les dues porteries. En el primer quart un xut llunyà de Joan es va convertir en el 0-1, i a partir d'aquí, moltes impresicions i poques jugades de perill. El porter Adrià va jugar força bé i en el segon quart va aturar dues pilotes que al final serien decisives ja que el Salou ja no es va acostar més a la seva porteria. Al final, un gol de Chies i un altre de Miquel van arrodonir un partit marcar per les baixes i que es va resoldre des de la defensa.
EF VIMBODI Adrià, Miquel, Joan, Chies, Quique, Boris i Francesc.

BENJAMI B
CF LA RIERA B 2 EF VIMBODI B 2
Gran partit el que van fer els benjamins de primer any al camp d'un dels millors equips de la lliga i que fins al monet ha estat l'únic que ha guanyat el Vimbodi A. Molt ben plantats al camp, els jugadors de Vimbodí van superar quasi sempre els locals. Així dos gols d'Iker van posar per davant al marcador als visitants que tan sols la mala sort en els minuts finals va privar de guanyar el partit. Bon partit de tots els jugadors que van demostrar el seu bon nivell.
EF VIMBODI: Nano, Ismail, Alí, PAu, Daniel, Andreu, Iker, JAume i Enric.