19 d’octubre del 2009

El benjamí B no pot superar l'Escola de Valls i perd 2-4

Vimbodí.- L'equip benjamí B de primer any de l'escola de futbol de Vimbodí no va poder superar dissabte passat l'equip B de l'escola Valls Futbol perquè en les dues primeres parts, els jugadors van estar molt nerviosos i fora de lloc, així es va arribar al final de la mitja part amb un resultat de 0-4.
A la represa però, l'equip d'Alfredo, es va posicionar millor al camp i es van veure els millors minuts de futbol, amb dos de Daniel i Pau Parejo, així com diverses jugades molt boniques d'Iker Verdiell. Dos rematades al pal, i algunes bones aturades del porter visitant van fer que no es pogués arribar a empatar el partit, però al final es va poder veure que hi ha bon equip, i a més, si tenim en compte que els jugadors vallenc eren la majoria de segon any i que enguany competeixen en la lliga de la Federació Catalana. Aquest cap de setmana, tornarà a jugar l'equip contra el Pla, un encontre molt més igualat a priori.
EF Vimbodí : Isma, Daniel, Pau, Iker, Jaume, Adrià, Quique i Joaquim.
D'altra banda, cal destacar que la setmana passada, una barreja dels dos euips benjamins van golejar l'Espluga al seu camp per 1-11.