10 de novembre del 2008

L'ESCOLA DE FUTBOL DE VIMBODÍ GUANYA ELS PARTITS SENSE ENCAIXAR CAP GOL

Els dos equips de l'escola de futbol de Vimbodí que van jugar dissabte passat, van guanyar els seus partits sense encaixar cap gol. Aquesta va ser la nota més destacada dels partits disputats la setmana passada. Així, els prebenjamins van guanyar 0-7 al camp de l'escola Valls futbol delta, en un partit sense massa història, ja que va ser dominat en tot moment pels vimbodinencs, tot i que alguns jugadors era la primera vegada que es vestien de curt per jugar un partit oficial. Per la seva part els benjamins van guanyar amb claretat un fluix Vilabella per 0-5, amb un Edgar estelar que va fer 3 gols.

PREBENJAMI
ESCOLA VALLS 0, EF VIMBODÍ 7
Cap dificultat van trobar els visitants per imposar-se clarament als vallencs en un partit disputat disabte passat al Vilar. Els visitants van obrir ben aviat el marcador amb un gol d'Alex i a partir d'aquí els gols van anar arribant un darrere l'altre fins a set. Cal destacar al porter Isma, que molt ben situat sota els pals va aturar tres jugades d'un cotra un dels locals. Els gols els van marcar Pau Parejo 2, Alex 2, Ernest 2 i Marc.
Prebenjamí : Isma, Miquel, Alex, Pau Parejo, Ernest, Marc, Enric i Francesc.

BENJAMI
EF VILABELLA 0, EF VIMBODI 5
Tot i que va costar més del compte, els vimbodinencs es van emportar els tres punts del camp del Vilabella amb un resultat de 0-5. En el primer quart el resultat va ser d'empat a zero, però la resta de quarts els vimbodinencs van demostrar la seva millor qualitat i es van impsar per cinc gols de diferència. En aquest partit també va destaca Pau Espelt que va aconseguir mantenir la porteira a zero, un fet inusual en aquestes categories, ja que va parar tres pilotes de gol molt clares. També cal destacar la feina de la defensa, així com el bon debut d'Edgar que a part de defensar bé, va marcar tres gols. Els altres dos gols els van marcar Adrià i Ernest, que s'ha incorporat nou enguany i ja sembla que porti molts anys jugant.
Benjamí : Pau Espelt, Adrià, Joan, Bernat, Boris, Ernest, Ricard, Quique i Edgar.