19 de novembre del 2008

ELS PREBENJAMINS CONTINUEN GUANYANT CLARAMENT ELS SEUS PARTITS

L'equip prebenjami de l'escola de futbol de Vimbodí continua comptant els seus partits per victòries i aquest dissabte passat es va desfer clarament de la UE Montblanc per 9-1. D'altra banda, els benjamins van perdre davan del Pla per 3-6 en un partit que va tenir dues parts molt diferents. Finalment, el primer partit dels alevins va suposar una decepció j que van perdre al camp del Vilabella per un ajustat 3-2.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 9 UE MONTBLANC 1
Nou partit dels més petits i nova victòria dels prebenjamins en aquesta ocasió davant del Montblanc. El partit es va decidir en els primers minuts ja que molt rapidament els locals es van posar 3-0. A partir d'aquí els vimbodinencs van jugar més relaxats però també disposats a marcar més gols. Així Pau Parejo en va marcar 4, els mateixos que Ernest, mentre que Marc en va fer 1. Cal destacar també les bones aturades del porter local Ismael que va tornar a demostrar que es troba en un bon moment de forma.
EF Vimbodí : Ismael, Miquel, Pau Parejo, Alex, Marc, Enric, Francesc i Ernest.

BENJAMI
EF VIMBODÍ 3 EF EL PLA 6
Bon partit dels vimbodinencs sobretot en uns primers dos quarts en que van demostrar que hi ha un bon equip ja que van superar el Pla, un equip amb jugadors més grans fisicament i també més grans d'edat, ja que l'equip de Vimbodí només Edgar és de segon any. La segona part va ser dominada pels visitants que finalment es van emportar el partit. Cal destacar una altra vegada al porter Pau Espelt, cada dia millor a la porteria, així com un gran gol d'Adria. La resta de gols van ser marcats per Boris i Quique.
EF Vimbodí : Pau Espelt, Boris, Francesc, Ernest, Joan, Bernat, Quique, Adrià, Ricard i Edgar.

ALEVI
EF VILABELLA 3 EF VIMBODI 2
Primera decepció de l'equip aleví que va caure derrotat a Vilabella per 3-2. Els jugadors de Lluís Nadal van estranyar el camp, molt gran, i no van trobar el lloc en el partit. Dues errades defensives en el segon quart van posar els locals amb avantatge, i tot i que Pau Roy, va reduir distàncies, el locals e van tornar a avançar enel marcador. Al final, i en un últim esforç, els vimbodinencs van poder tornar a marcar i fins i tot, van poder empatar, però ja no hi va haver més temps.
EF Vimbodí : Enric, Joel, Pau Domenech, Pau Nadal, Pau Roy, Joan, Alex, Didac, Jordi i Elena.