13 de juny del 2010

TOT A PUNT PER LA SEGONA EDICIO DEL TORNEIG EDUARD ODENA DE FUTBOL BASE A VIMBODI

L'Escola de Futbol de Vimbodí organitza aquest dissabte 19 de juny la segona edició del torneig de futbol base Eduard Òdena a Vimbodí. Es disputarà durant el matí de dissabte en categories benjamí i aleví de futbol 7. Les instal.lacions del camp de futbol municipal acolliran el partits que començaran a les onze del matí, en categoria benjamí i a les dotze en categoria aleví. Al camp de futbol hi haurà servei de bar i al final tindrà lloc l'entrega de trofeigs i medalles a tots els participants i un aperitiu a la piscina municipal.
Enguany els jugadors de l'escola de futbol de Vimbodí s'enfrontaran, en les seves respectives categories, als jugadors de l'Escola Valls Futbol.
Col.laboren en aquesta edició del torneig, el Restaurant dels Torrents, Jordi Nadal Pàmies (Cal Ferrer), Bar el Caliu, Bar Piscina i l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet. Organitza l'Escola de Futbol de Vimbodí.

Assistiran a l'entrega de premis l'alcalde Vimbodí, Lluís Grau, i el delegat d'esports de la Generalitat a Tarragona, Francesc Aguiló.