21 de juny del 2010

exit de participacio en la segona edicio del torneig de futbol base de Vimbodi











Vimbodi.- La segona edicio del torneig de futbol base es va celebrar dissabte passat amb la presència del delegat territorial d'Esports de la Generalitat, Francesc Aguilo, de l 'alcalde de Vimbodi, Lluis Grau i de Isabel Planisolis i Jordi Òdena, mare i pare de l'Eduard Òdena, mort en accident i en record del qual es fa aquest torneig. En aquesta ocassio es va comptar amb la presència dels equips de futbol base de l'escola Valls futbol, en categoria benjami i alevi en futbol 7.
El primer partit va ser molt emocionant pel que fa al resultat ja que es va decidir en els últims minuts amb un gol dels vallencs. El partit va finalitzar amb un ajutat però merescut 2-3 favorable als visitants. Tot seguit, els dos equips alevins va enfrontar-se en un partit que va resultar molt entretingut i que tot i el resultat final de 5-0 favorable al Vimbodí la diferencia no va ser el que indiquen els gols. En definitiva molt bona matinal de futbol base a Vimbodí amb la presència de molt public. Al final es van entregar trofeus a tots els equips, així com una medalla a tots els nens participants. Cal agrair, des de l'escola de futbol de Vimbodí la bona predisposició de l'escola de Valls per poder celebrar el partit.
A la nit, i al restaurant dels Torrents de Vimbodí es va celebrar el sopar de fi de temporada de l'escola de futbol, amb molt bona harmonia entres tots els nens i els pares. Es va decidir també començar a treballar per a la proxima temporada en el que tot indica que hi hauran tres equips prebenjamins, benjamins i alevins. Tots els nens van tenir la seva copa en record de la temporada. Els entrenadors també van rebre un detall dels jugadors per a la feina feta durant l'any.