21 de juny del 2009

Pobla de Mafumet, Vimbodí i Valls guanyadors del I Torneig Eduard Òdena de futbol base a Vimbodí

La Pobla de Mafumet en categoria benjamí, l’escola de futbol de Vimbodí, en prebenjamí i l’escola Valls Futbol en aleví van ser els primers guanyadors del torneig de futbol base de Vimbodí dedicat a Eduard Òdena, un noi que va morir en accident, ara fa dos anys. El torneig, que es va celebrar al camp d’esports municipal de la vila, va resultar molt igualat en totes les categories.
Així, en categoria benjamí, els tres equips, la Pobla, la Pastoreta i Vimbodí, van guanyar un partit i, a mes, per la mateixa diferencia de gols, així, la classificació final es va decidir per penals. Primer va quedar la Pobla, segon el Vimbodí i en tercer lloc la Pastoreta de Reus. Cal destcar el bon joc de tots els equips i la cordialitat entre tothom.
En categoria prebenjamí, l’escola de vimbodí, seguint amb la línia de tot l’any, es va imposar a la pobla per 1-0, mentre que va empatar amb la Pastoreta. Així, com que els altres dos equips van empatar el primer lloc va ser pels locals. Així, es va acabar el matí, amb l’entrega de les copes i medalles per part de la mare de l’Eduard, Isa Planisolis, que va agrair molt el fet de dedicar aquest torneig al seu fill.
A la tarda, i per primera vegada en els cinc anys de l’escola, es va jugar un partit de futbol 11 de categoria aleví entre els locals i l’escola Valls Futbol. Va ser molt emocionant i molt interessant veure els nostres jugadors jugant en un camp gran. El partit va ser molt igualat, ja que els vallencs van aconseguir marcar un bon gol a la priemra part, però en una bona jugada colectiva, Joan Caixal, va marcar el gol de l’empat abans de la mitja part. A la represa, els vallencs van ser mes superiors, i tot i que Pau Nadal, va marcar el 2-1, en un gran xut de fora de l’àrea, els visitants van reaccionar i en els últims deu minuts van capgirar el resultat amb dos gols mes, deixant el marcador en un 2-3.
Cal destacar que només Ricard de l’equip benjamí, per estar lesionat i Joaquim del prebenjamí per altres motius, no van poder jugar el torneig.
Van jugar Nano, Miquel, Alex, Marc, Pau, Daniel, Andreu, Enric i Iker del prebenjamí, Pau, Boris, Bernat, adrià, Joan, Quique, Ernest, Francesc i Edgar del benjamí; i Miquel, Enric, Joel, Joan, Pau Domenech, Roy, Pau Nadal, Ismael, Roger, Dídac i Pol, de l'aleví. A més, a l'equip aleví també hi van jugar Bernat, Boris i Joan del benjamí.