2 de juny del 2009

Aleix Besalduch, format a l’Escola de Futbol de Vimbodí, campió aleví de futbol sala amb la selecció de Catalunya


Aleix Besalduch Pueyo,de 12 anys, va aconseguir el passat mes de maig, el campionat de l’estat espanyol de futbol sala aleví amb la seleció de Catalunya en derrotar a la final a Madrid per un contundent 9-1, amb tres gols d’Aleix.
Aleix, va ser conjuntament amb el seu pare Jordi, un dels fundadors, ara fa cinc anys de l’Escola de Futbol de Vimbodí, i va ser durant aquest temps un dels jugadors més destacats que ha tingut l’escola de futbol. Primer en categoría prebenjamí, i después amb benjamí i aleví, Aleix ha format part dels diferents equips de Vimbodí en futbol base. Entre els millors equips cal destacar, el campionat de l’equip benjamí en el torneig del Consell Esportiu del Baix Camp, o les finals arribades en el important torneig de futbol base de la PAstoreta de Reus.
Enguany, tot i que ha jugat assiduament amb el seu equip de futbol sala a Barcelona, Les Corts UBAE, tenia encara fitxa amb l’equip aleví de Vimbodí, i va participar activament en el torneig de futbol base de la Conca de Barberà, celebrat a Montblanc i en el qual els alevins van guanyar la final per penaltis a la UE Montlbanc.
Cal destacar que amb la secció de Catalunya, Aleix va ser un dels seus màxims golejadors i en la setmana que van jugar a Badajoz la fase final, es van desfer sense problemes de Ceuta, Extremadura, Murcia i Madrid.
D’altra banda, Aleix, amb el seu club està disputant ara al campionat de Catalunya de clubs, ja que van quedar en primera posició en la lliga de divisió d’honor aleví. A més, tot indica que seran els representants catalans en el campionat de l’estat espanyol de clubs.

Aleix ha estat sempre un dels jugadors més estimats a Vimbodí pel seu bon carácter i també per les seves bones qualitats futbolístiques que segurament el faran arribar força lluny en aquest esport. Des de l’escola l’animem perque s’esforci i treballi ja que qualitats de ben segur que en té.