3 de desembre del 2008

PRIMERA VICTÒRIA DE L'ALEVI 8-1 AL DELTEBRE

Els jugadors de l'equip aleví van poder disfrutar dissabte passat de la primera victòria en lliga després de superar amb facilitat el Deltebre per 8-1. Els prebenjamins continuen amb molta força i van derrotar clarament l'escola de Valls Epsilon per 12-0. Per la seva part, els benjamins només van sdisputar un quart a Montblanc ja que el mal temps va impedir la celebració dela resta del partit. Sembla ser que el partit continuarà avui divendres a les sis de la tarda amb el resultat de 2-1 favorable els montblanquins.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 12, EVALLS FUTBOL EPSILON 0
Nova victòria dels més petits que demostren que no tenen rival en aquest grup de la fase prèvia. Tot i que encara faltaven 5 minuts del tercer quart i tot l'últim període, el resultat va ser de 12-0. L'encontre no va tenir història ja que va ser un continu atac dels locals que liderats per Daniel Parejo que va marcar 5 gols, no deixaven sortir de l'àrea els visitants. Al final 12 gols que haurien estat més si s'arriba al final del partit. Van marcar Daniel 5, Ernest 3, Pau, Alex i Marc 2.
EF Vimbodí : Isma, Miquel, Alex, Marc, Daniel, PAu i Ernest.

BENJAMI
UE MONTBLANC 2, EF VIMBODÍ 1
La pluja va jugar una mala passada els benjamins que només van jugar 12 minuts ja que el temps va impedir continuar el partit. Tot i així, els benjamins es van avançar en el marcador gràcies a Edgar, però després la reacció del Montblanc no es va fer esperar i van remuntar el partit. Tot sembla indicar que avui a les sis de la tarda es continuarà el partit.
EF Vimbodí : Pau Espelt, Edgar, Boris, Bernat, Joan, PAu Nadal i Francesc.

ALEVÍ
EF VIMBODÍ 8 EF DELTEBRE 1
Primera victòria a la lliga dels alevins que no van donar opció el Deltebre, un equip que és el primer any que juga a futbol set i això es va notar. Tot i que va costar una mica, la millor tècnica i el millor posicionament dels jugadors locals va ser clau. A la mitja part es va arribar amb un 4-0 mentre que a la represa van arribar la resta de gols. Aquesta victòria donarà moral els jugadors de lLluís Nadal a l'espera de partits més difícils..
Van marcar Joan 3, Roy 2, Domenech, Pau Nadal i Dídac.
EF VIMBODÍ : Enric, Elena, Joan, PAu Domenech, Jordi, PAu Roy, Pau Nadal, Alex i Dídac.