23 de desembre del 2008

ELS PREBENJAMINS DE L'EF VIMBODI ACABEN LIDERS IMBATUTS LA PRIMERA FASE DE LA LLIGA

L'equip prebenjamí de l'escola de futbol de Vimbodí va acabar la primera fase de la lliga intercomarcal en primer lloc i amb sis partits guanyats de sis jugats. Una primera fase impressionant que va finalitzar la setmana passada amb un clar 1-5 al camp del segon classificat i també imbatut MD Serra de Montblanc. El partit va ser molt entretingut, sobretot en els dos primers quarts en què, tot i ser dominats pels vimbodinencs, els locals es van avançar en l'úni xut a porteria de tot el partit. Així, tot i tenir diverses ocasions de gol es va arribar a la mitja part amb 1-0 favorable a l'equip de Montblanc.
A la represa però, els vimbodinencs van posar la directa i amb tres gols en el tercer quart i dos més a l'últim van resoldre el partit. D'aquesta manera, els visitants són primers de grup amb set partits guanyat de set jugats i amb 44 gols a favor i tan sols 4 en contra. Van marcar els gols del Vimbodí Pau Parejo (2), Daniel, Chies i Marc.
EF Vimbodí : Isma, Miquel, Daniel, Pau, MArc, Alex, Chies i Francesc.