13 d’octubre del 2008

SORT DIVERSA PER ALS EQUIPS DE L'EF VIMBODI AL PLA DE SANTA MARIA

Els diversos equips de l'escola van tenir sort diversa en l'enfrontament que es va disputar dissabte dia 11 d'octubre al Pla. Mentre que els més petits, els prebenjamins van guanyar clarament el Pla per 9-1; els alevins van empatar a l'últim moment a dos gols i els benjamins van caure derrotats per 3-1.

PREBENJAMI:

EF EL PLA 1 EF VIMBODI 9

El nou equip prebenjami de l'escola va disputar dissabte el primer partit de la temporada davant del Pla i el va guanyar clarament per 9-1. Sota les ordres de Carlos Blazquez, els joves jugadors van ser claraments superiors a l'equip local i rapidament es van posar pel davant en el marcador. Cal destacar el bon joc i els gols de Pau Parejo que en va marcar 6, mentre que la resta de gols els van fer Daniel, Marc i Alex.

EF Vimbodí : Isma, Miquel, Alex, Marc, Daniel, Enric, Pau, Ernest i Francesc.

BENJAMI :

EF EL PLA 3 EF VIMBODÍ 1

També els benjamins van jugar el primer partit de la temporada en camp de futbol set, jaque fins ara no es pot entrenar al nou camp, i això ho van notar i molt els nostres jugadors. Tot i així van donar la cara ja que el Pla, amb jugadors de més edat, ja que els nostres són la majoria de primer any, no van poder resoldre el partit fins als últims minuts. El gol el va marcar Boris de penal. En definitiva bon partit dels jugadors entrenats, aquest any, per Joan Canela i Jordi Pesquero, els quals esperen aquest dissabte fer un bon partit ja al nostre camp.

EF VIMBODÍ : Enric, Boris, Bernat, Joan, Francesc, Ernest, Ricard, Edgard i Pau Nadal.

ALEVI :

EF EL PLA 2 EF VIMBODÍ 2

En el segon partit de la pretemporada els alevins van desenvolupar un joc poc vistós però molt pràctic i en cap moment es van veure superats pel Pla. Tot i així, la manca de partits en camp de futbol 7 es deixa notar i les posicions al camp costen d'agafar. A més, el mister Nadal està fent proves i els jugadors encara no han agafat el seu lloc al camp. Al final, una jugada individual de Pau Roy va fer que el partit no acabés en derrota que hauria estat molt injusta. L'altre gol el va marcar Jordi.

EF VIMBODÍ : Enric, Joel, Pau Roy, Elena, Joan, Pau Nadal, Pau Domenech, Jordi, Dídac i Alex.