20 d’octubre del 2008

L'ESCOLA DE FUTBOL JUGA PER PRIMERA VEGADA AL NOU CAMP

Els tres equips de l'escola de futbol van jugar per primera vegada al nou camp de futbol de Vimbodí. Tot i no està encara acabat, els tres equips vimbodinencs ja van jugar els primers partits en el camp de terra de la vila. Els encontres es van jugar contra el Pla, que van tornar la visita feta a la vila de l'Alt Camp la setmana passada.
PREBENJAMI
EF VIMBODÍ 14 EF EL PLA 0
Tampoc va tenir història el segon partit que van jugar els prebenjamins davant del Pla. Com va passar en el primer partit, els joves jugadors van guanyar clarament el planencs per un ampli resultat. Cal indicar però que la pluja va obligar a jugar tres quarts al pavelló. Només començar Pau Parejo ja va marcar el primer gol i la resta de partit ja només serviria per saber quants gols encaixarien els visitants que van donar però una mostra de saber competir.
EF Vimbodí : Isma, Miquel, Enric, Ernest, Alex, Pau, Daniel i Marc.
BENJAMI
EF VIMBODI 1 EF EL PLA 7
En aquesta ocasió els benjamins no van poder fer res davant d'un Pla superior en totes les parts del camp. Tot i així, en els primers dos quarts els vimbodinencs van plantar cara i es va arribar al descans amb un ajustat 1-2 amb un gol marcat per Edgar. A la represa, però els visitants van superar els locals i van poder marcar cinc gols més. Tot i així cal destacar el grnçan partit fet per Pau Espelt, en el que va ser el seu primer partit com a porter ja que va aturar moltes pilotes que en altres ocasions haurien estat gol.
EF Vimbodí : Pau Espelt, Joan, Bernat, Edgar, Adrià, Ernest, Boris, Ricard i Francesc.
ALEVI
EF VIMBODÍ 3 EF EL PLA 4
Un altre partit molt igualat el que ens van oferir les dues escoles de futbol en categoria aleví. El resultat va ser de 3-4 però els vimbodinencs van fallar massa ocasions com per a guanyar el partit. Els visitants es van avançar ràpidament per 0-2 i tot i que Pau Roy va reduir diferències, els visitants van tornar a marcar dos gols més que deixaven el partit molt dificil pel Vimbodí. La reacció va arribar a l'últim quart, que ser molt favorable al Vimbodí que va reduir el marcador i fins i tot va tenire possibilitats d'empatar el partit. Van marcar els gols Pau Roy, Pau Nadal i Jordi.
EF Vimbodí : Enric, Joel, Joan, Dídac, Alex, Jordi, Pau Domenech, Elena, Pau Roy i Pau Nadal.