19 de maig del 2010

EL BENJAMI A S'EMPORTA EL TITOL DUES JORNADES ABANS DE EL FINAL DE LA LLIGA


BENJAMI

EF VIMBODI A 8 NASTIC CENTCELLES 0
Superant sense problemes el Nastic, l'equip benjamí A de Vimbodí va aconseguir matemàticament el títol de campió de lliga en el nivell A del Consell del Tarragonés. Amb 15 partits jugats, els vimbodinencs només han perdut un partit, mentre que la resta són victòries. El partit davant del Nàstic només va ser igualat el primer quart que va finalitzar amb empat a zero. La resta de quarts van ser favorables als locals que van marcar fins a vuit gols. Cal destacar a Miquel que en va fer tres, Chies dos i un gol Joan Caixal, Bernat i Pau Domenech. En finalitzar el partit els jugadors i l'entrenador van acabar a la dutxa, tal i com es tradició de fer-ho.
Ara només falta jugar dos partits oficials, tot i que ja hi ha confirmació oficial de torneijos al mes de juny. Així, es jugara el dia 30 de maig a Camp Clar, el dia 5 de juny a la Pastoreta i el dia 19 de juny es jugarà el torneig de l'Escola de Futbol de Vimbodí en homenatge a Eduard Odena.
EF VIMBODI : Pau Espelt, Boris Tella, Adrià Tella, Pau Domenech, Joan Caixal, Miquel Caixal, Joan Moncusí, Bernat Moncusí, Ernest Chies, Francesc Mortes i Quique Marin.