14 d’abril del 2010

IMPORTANT VICTORIA DEL BENJAMI B A SALOU PER 0-4

BENJAMI B
UD SALOU 0 EF VIMBODI 4
L'equip benjami B de l'escola de futbol va aconseguir una important victòria al camp de l'últim classificat per 0-4, en un partit on els vimbodinencs van demostrar que cada dia que passa juguen millor. El partit va ser força igualat però la millor disposició tàctica dels visitants i el més gran encert per part dels davanters de Vimbodí va resultar definitiu. Amb aquesta victòria el B es coloca en la cinquena posició fet que demostra el bon nivell del benjami en el que la majoria de jugadors són de primer any i en el que juguen també quatre prebenjamins. Van jugar NAno, Pau, Daniel, Iker, Andreu, Joaquim, Ismail, Ali i Jaume.

BENJAMI A
PME HOSPITALET 1 EF VIMBODI 6
La mala educació d'alguns dels pares del jugadors locals insultant des del primer minut l'àrbitre i algun jugador nostre podria fer pensar que els nostres jugadors no rendirien al nivell havitual. Però més lluny de pensar això, aquest fet va esperonar més els nostres jugadors que van fer un partit esplendid, sense donar opció al rival que en cap moment van poder amb la nostra superioritat. El partit va començar amb el gol dels locals, fet que va donar arguments als maleducats, però ja en el primer quart el resultat era de 1-2, al tercer i al quart els vimbodinencs no van deixar jugar l'Hospitalet i van augmentar les diferencies que podrien haver estat escandaloses. En definitiva, excel.lent partit del benjamí A, en que no es pot destacar a ningú ja que tots van jugar molt bé. Van marcar els gols Chies, Francesc, Joan, Joan Moncusi, Boris i Adrià.