26 de setembre del 2009

ES DEFINEIXEN ELS EQUIPS DE L'ESCOLA PER A LA TEMPORADA 2009-2010


Després d'una reunió celebrada divendres amb els pares dels jugadors es van definir els dos equips de futbol set i l'equip de futbol sala per a la temporada vinent 2009-2010. Així, els dos equips de futbol set seran el benjamí i l'aleví, mentre que el prebenjami haurà de jugar a futbol sala ja que hi ha pocs jugadors disponibles.
Tot i les diverses baixes de jugadors, l'escola de futbol manté els tres equips i els prop de 30 nens i nenes que aquest any jugaran a futbol per passar-s'ho bé i alhora aprendre a relacionar-se amb un equip i naturalment, aprendre a jugar a futbol.
Així els equips seran el prebenjmaí de futbol sala que jugara formant part de les trobades comarcals de les diverses escoles de la Conca, mentre que el benjamí jugarà a la lliga del Tarragonés de futbol 7 dels Consells Esportiu. També en aquest lliga jugarà l'aleví de futbol 7.
Enguany, cal destacar la nova equipació que portaran els equips de l'escola de futbol, amb samarreta a ratlles vermelles i negres, pantaló negre i mitjes negres, en homenatge als jugadors del CF Vimbodí, l'any 1929, que van vestir per primera vegada aquests colors. Aquest és el motiu pel qual es canvien els colors de l'equipatge del Vimbodí.
Cal destacar també que l'escola de futbol té previst enguany continuar amb la celebració del campus del Nastic el mes de juliol, així com amb la segona edició del torneig Eduard Òdena de futbol base.
D'altra banda, s'està gestionant la celebració d'un partit de futbol sala i un de futbol 7 entre l'equip de les Corts de Barcelona, on juga l'Aleix Besalduch, i un equip de l'escola. A més, els jugadors i pares de l'equip barceloní passaran el cap de setmana entre nosaltres i podran gaudir de indrets com el monestir de Poblet, Milmanda, Riudabella, el bosc de Poblet, entre d'altres.
Així mateix, aquest dissabte, els dos equips de l'escola es deplaçaran a Santa Coloma de Queralt per a jugar els primers amistosos de la temporada.