12 de gener del 2009

Històrica victòria del prebenjamí al camp del Nàstic 2-4

Es prebenjamins de l'escola, tot i ser només nou jugadors, tenen una gran qualitat. I així ho van demostrar a la fase prèvia en guanyar tots els partits i així ho van demostrar dissabte passat al camp del Nastic de Tarragona, on van guanyar per 2-4. Aquesta es la primera ocassió que un equip de l'escola guanya al Nastic en partit oficial. Tot i guanyar, l'encontre no va ser fàcil. Els primers vint minuts van ser molt igualats i, tot i que els vimbodinencs, van jugar més en el camp del Nastic, un fort xut dels locals va fer pujar el 1-0. La segona part va ser totalment diferent. Sota una pluja fina, els visitants van posar la directa i no van deixar sortir el Nastic del seu camp. Així, els gols no es van fer esperar. Primer Pau Parejo i després Daniel Parejo (3) van marcar els gols que van definir el partit. AL final i amb el partit acabat, els locals van marcar el 2-4 definitiu. En definitiva bon partit dels vimbodinencs que jugaran aquest dissabte contra el Creixell a casa, un partit que definira la posició a la lliga.
VAn jugar : Isma, Miquel Pau, Daniel, Alex, Marc i Ernest.